FAMILIE

Zijn je kind of kinderen al wat ouder, dan is het zo leuk om af en toe goede foto’s te laten maken van jullie als gezin. Het typische karakter van jouw kinderen leg ik vast in een foto. Zodat je hier later naar terug kan kijken en even teruggaan naar die tijd. Ik fotografeer kinderen gewoon zoals ze zijn; enthousiast, verlegen, rennend of in opperste concentratie. 

Ik denk graag met jullie mee over een locatie. Op mooie dagen zal dat vaak buiten zijn, in de natuur. Maar bij jullie thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Ik fotografeer ongeveer een uur, dat is voor de meeste kindjes genoeg.

 

Het is ook mogelijk om met meerdere familieleden op de foto te gaan, bijvoorbeeld wanneer jullie vanwege een gelegenheid bij elkaar zijn. Dit kan een prachtig cadeau aan opa en/of oma zijn. We kunnen samen overleggen over de ideale invulling van jullie fotoshoot.

 

 

Wanneer we een datum en een locatie hebben gekozen, krijg je van mij tips over kleding en dergelijke. Dit is belangrijk voor de sfeer op de foto’s. Mocht je hierover nog vragen hebben, dan wil ik altijd met je meedenken.

Meer foto's van mij

Familie portfolio