Fotograaf Bilthoven

Wil je een fotoshoot plannen in of rond Bilthoven? Ik ken de omgeving, en weet de mooiste plekjes te vinden voor een fantastische shoot.  

Blij Fotografie is dé allround fotograaf in Bilthoven en omstreken. Portretfotografie (ook zakelijk), familiefotografie, lifestylefotografie. 

In de omgeving van Bilthoven zijn zo veel mooie plekjes te vinden. Of je nu kiest voor een intieme setting bij jullie thuis of in de tuin, de prachtige bossen in de buurt, of de weidsheid van de Soestduinen. Er is altijd een mooie locatie te vinden voor jouw fotoshoot.

Wanneer je een kindje hebt gekregen, en een newbornshoot wilt plannen in Bilthoven, is Blij Fotografie de ideale fotograaf. Ik woon in de buurt, dus ben zo bij jullie wanneer het jullie uitkomt je kleintje vast te leggen. Zo is er last-minute vaak wel een gaatje te vinden voor een newbornfotografie. Ik maak dan wat prachtige familiefoto’s en daarnaast nog een aantal sfeerbeelden van bijvoorbeeld de kinderkamer. Maar de nadruk leg ik als fotograaf natuurlijk op het vastleggen van je baby. Op verschillende momenten, bijvoorbeeld tijdens het voeden, slapen of knuffelen met een grote broer of zus. Zo wordt jullie newbornshoot een prachtige herinnering aan de eerste periode van je kleintje. Voor meer informatie over een newbornfotoshoot in Bilthoven, neem gerust contact op.

Zijn je kindjes wat ouder, en wil je eens goede foto’s van jullie gezin. Een gezinsfotoshoot in Bilthoven of in de omgeving is een goed idee! Als familiefotograaf heb ik regelmatig gezinnen of families voor de lens. Ik ken de omgeving van Bilthoven, omdat ik er zelf woon, en weet leuke buitenlocaties voor een familiefotoshoot te vinden. Of misschien is er een locatie waar jullie als gezin graag komen? Informeer naar de mogelijkheden.

Ben jij als ondernemer gevestigd in Bilthoven? En zoek je professionele foto’s voor op je website of bijvoorbeeld op LinkedIn? Blij Fotografie verzorgd zakelijke fotografie. Ik denk met je mee over een concept en een locatie, afhankelijk van jouw wensen met de foto’s. Ook heb ik ervaring met portretfotografie van personeel voor bijvoorbeeld een website. Neem voor portretfoto’s contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. Blij Fotografie is gevestigd in Bilthoven en fotograaf voor zakelijke portretfoto’s.

Portret-zakelijk-fotografie-bilthoven