ZWANGER

 

Gefeliciteerd, je bent zwanger! En geloof me, je bent prachtig! 

 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijzelf in mijn zwangerschappen af en toe een opgeblazen zeekoe voelde. Maar ik vind zwangere vrouwen om te zien juist prachtig! Het verschil? De invalshoek en de belichting. Want toen mijn man (op mijn verzoek) deze foto nam, één dag voor de geboorte van mijn zoon, was ik ineens heel trots op mijn zwangere lijf en buik. Jij bent het huisje van je baby, jouw lichaam draagt een kindje. Dat moment is zo mooi om te bewaren!

 

Voor de meeste vrouwen is de periode tussen de 32 – 35 weken ideaal voor een zwangerschapsshoot. Je buik is dan al mooi rond en je voelt je dan nog fit. We kunnen het natuurlijk ook later plannen, als we maar voorkomen dat we te laat zijn omdat je al bevallen bent.

Voor de shoot kiezen we samen een mooie locatie uit. Meestal buiten, in de natuur. Maar het kan ook bij je thuis, dan kan ik gelijk de babykamer en andere details vastleggen die klaarstaan voor de komst van je kleintje. Je partner en/of eventuele andere kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ik fotografeer je ongeveer 1 – 1,5 uur op je allermooist. Daarin let ik goed op de details. Eventueel kunnen we met een kledingwissel werken.


Wanneer we een datum en een locatie hebben gekozen, krijg je van mij nog tips over kleding en dergelijke. Dit is belangrijk voor de sfeer op de foto’s. Mocht je hierover nog vragen hebben, dan wil ik altijd met je meedenken.


Meer foto's van mij

Zwanger portfolio